Hrvatska policija traga za 21-godišnjom Australkom iz Melbournea, posljednji put viđenom u Dubrovniku prije tjedan dana, no za sada nema rezultata, doznaje se danas u dubrovačkoj policiji.


Djevojka je posljednji put viđena u noći 17. na 18. rujna u jednom dubrovačkom disco-klubu, a njezin nestanak policiji je prijavio vlasnik apartmana u kojem je odsjela i ostavila stvari te dokumente, izjavio je glasnogovornik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Kukrika.

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Policija objavila: Pronađena djevojka (16) koja je nestala prošlog tjedna u Lipiku Slika nije dostupna Pronašli 22-godišnju Australku, planinarsku avanturu završila dehidrirana!

Prema pisanju medija, nestala Britt Kathryn-May Lapthorne obitelji se zadnji put javila 15. rujna. U Dubrovnik je navodno došla dva dana ranije.

Tamošnja policija pretražuje grad i okolicu, a pomorska policija akvatorij oko grada. No, zasada nema rezultata, a nije zabilježena niti jedna dojava građana koja bi pomogla u potrazi, kazao je Kukrika.

Glasnogovornik australskog Ministarstva vanjskih poslova i trgovine potvrdio je da u potrazi za djevojkom hrvatskoj policiji pomaže i australsko diplomatsko osoblje te da je o nestanku obaviješten i Interpol.

Nestala djevojka je, prema policijskom opisu, visoka oko 160 centimetara, slabije tjelesne građe, ovalnog lica, oči boje kestena i svijetloplave kose.

Obitelj i prijatelji nestale djevojke za njom tragaju i putem internetske stranice Facebook.