Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za antuna maslu

Održana komemoracija u čast legendarnom ratnom reporteru, novinaru i uredniku: "Tako jednostavan, skroman, normalan"

Aktualno Galerija Komemoracija za Antuna Maslu - 2 Komemoracija za Antuna Maslu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Komemoracija za Antuna Maslu - 1 Komemoracija za Antuna Maslu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Antun Masle Antun Masle Foto: DNEVNIK.hr Komemoracija za Antuna Maslu - 3 Komemoracija za Antuna Maslu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Komemoracija za Antuna Maslu - 4 Galerija 1/5 >>
Komemoracija za legendarnog ratnog reportera, novinara i urednika s dugogodišnjim iskustvom, Antuna Maslu, održana je u Lazaretima.

U Lazaretima je održana komemoracija za legendarnog ratnog reportera, novinara i urednika s dugogodišnjim iskustvom, Antuna Maslu, koji je preminuo 7. kolovoza nakon duge bolesti.

U svojih 66. godina prošao je ratišta Iraka, Afganistana, Palestine, Izraela. Uhićen je u Crnoj Gori 1999. zbog pisanja o Domovinskom ratu. Ranjen je zbog otkrivanja krađe i korupcije unutar Dubrovačke banke.

Pročitajte i ovo Antun Masle - 5 OPROŠTAJ OD DRAGOG KOLEGE Antun Masle, čovjek iza kojeg ostaje ozbiljno novinarsko dobro: "Bio je jednostavan, nije uopće pokazivao da je on Antun The Masle, bio je jednostavno Antun..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon duge i teške bolesti Preminuo Antun Masle, poznati urednik i novinar

Izvještavao je iz SAD-a nakon napada 11. rujna. Od njega su se danas oprostili obitelj, prijatelji i kolege te svi oni koji su s njim kroz godine surađivali.

"Da sam u subotu znao, ne bih gubio vrijeme na redakcijske teme. Ne bih se šalio na račun svega što si prošao. Rekao bih koliko te volim i da znam što si sve za mene učinio i da sam cijelog života pokušao izravnat taj račun. A sad si otišao. Pamtimo ga mirnog i staloženog i u najtežim trenucima", rekao je Jadran Kapor.

"Bio je svjetski prvak u novinarstvu. To treba jasno reći, a bio je tako jednostavan, tako skroman, tako normalan. Nije bio čovjek koji je skupljao lajkove, bio je čovjek koji je stajao iza svojih riječi", istaknuo je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene