Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji ogorčeni

'U bolnici su vjenčali našu kćer u nesvijesti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Najus za svoju suprugu Ivanu vjenčao se nad njezinom bolesničkim krevetom u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku. Ivanini roditelji učinili su sve da vjenčanje spriječe.

Ivana je zbog izljeva kriv u mozak u bolnici od lipnja, a njezini roditelji željeli su odgoditi vjenčanje pitajući se koliko je njihova kći uopće svjesna, piše Večernji list. Kažu kako su s njezinim suprugom stalno u konfliktu jer ju je odvlačio od kuće dok je još imala 14 godina. Čim je navršila 18 godina, Ivana je odselila nekoliko godina starijem Mirku.

Pročitajte i ovo Ilustracija preživjela pokušaj ubojstva? 80-godišnjakinja cijeli život ima iglu od tri centimetra u mozgu: "Takvi incidenti nisu bili rijetki u vrijeme gladovanja" Crv u mozgu Šokirani znanstvenici Ženi u mozgu pronašli živog crva! Markotić otkrila je li to moguće i u Hrvatskoj: "Ova vrsta ne, ali..."

Od tada s roditeljima, sestrom, bratom i prijateljima nije bila u kontaktu. Trudna je ostala ovog proljeća, a vijest o njezinoj bolesti roditelje je zatekla na ulici. Otac Ivane ogorčen je jer ona nakon izljeva krvi u mozak više ne zna pisati, pa ju je novi suprug upućivao što treba napisati na dokumente nakon vjenčanja. Očajan je i zbog toga što Mirka ne zanima stanje Ivane već se kod liječnika raspituje samo za bebu.

'S kojim pravom su je medicinske sestre šminkale i obukle u vjenčanicu? Cijela ceremonija zatim je uslikana, a fotografije su kružile po odjelu, a onda su odjednom nestale', govori otac Ivane i zaključuje kako ona nije imala pojma što joj se sprema. Ivanin suprug Mirko kaže kako je ona svega svjesna te će, kada izađe iz bolnice, sama ispričati što se događalo. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene