Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješni poduzetnici

Biznis na kojem Ličani dižu lovu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priliku za dobar posao iskoristili su mali poduzetnici iz Otočca. Osnovali su tvornicu leda, koji vrlo uspješno prodaju diljem zemlje, pogotovo u vrućim ljetnim mjesecima. Zaradu već broje u milijunima.

U Otočcu znaju kako zaraditi na omiljenom ljetnom osvježenju. Na dan proizvedu i do deset tona leda, a skladište ga u posebnim škrinjama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kontroverzni biznis Led s Arktika izvoze u Dubai: Umjesto u oceanu topi se u skupim koktelima Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti

'Čim je veća temperatura vani , toplija je i voda i sam proces proizvodnje je drugačiji i malo teže ide', objašnjava voditelj pogona Josip Rogić.

>> VIDEO Evo kako ovaj dječak (14) zarađuje na tisuće kuna!

Ali upravo ljeti posao najbolje ide. Proda se najviše leda, a u nekoliko ljetnih mjeseci zarade i više od milijun kuna. Josip je u tvrtki od samih početaka, a s još 8 kolega led plasira od Dalmacije do Međimurja. Najviše se ponosi glavnim i jedinim sastojkom - izvorskom vodom iz Gacke doline.

Za ovu skladnu ekipu ljeti nema odmora. Unosan posao planiraju širiti na sve zemlje u regiji i uskoro izgraditi nove proizvodne pogone.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene