Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turizam u metropoli

Grad pun turista, a sve zatvoreno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji su posjetili Zagreb, za ovaj praznik mogu samo lutati gradom i ležati u parku, no slažu se kako je i to zabavno. Onima kojima je do kulturno-zabavnih sadržaja, poljubit će vrata.

Što metropola danas nudi turistima? Ne radi nijedan gradski muzej, ni galerija, nema sadržaja osim lutanja ulicama, sjedenja u kafiću ili ležanja po parkovima. Što bi turist drugo na Dan anitifašističke borbe, nego popeo se na kakav toranj ili ležao u parku.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Oni koji su posjetili Zagreb, za ovaj praznik mogu samo lutati gradom i ležati u parku, no slažu se kako je i to zabavno. Onima kojima je do kulturno-zabavnih sadržaja, poljubit će vrata. Ne radi nijedan gradski muzej.

Grabar Kitarović: Treba očuvati antifašizam, ne komunizam

Dan antifašističke borbe slavi čak i Muzej blaženog Alojzija Stepinca. Ne radi ni Muzej naivne umjetnosti, ali razmišlja se da uskoro proradi i blagdanima i ponedjeljkom. Naravno, Muzej prekinutih veza, neprekidno radi. Oni su svjesni da su turisti stigli u grad.

"Ne sviđa mi se to. Kad odem u Washington DC, njihovi su muzeji besplatni i stalno otvoreni", požalila se jedna od turistkinja.

"Kod nas u Francuskoj mnogo je kulturnih i zabavnih sadržaja vidljivo i ponedjeljkom, praznikom, vikendom. Ali tako je mirno ovdje u Zagrebu, za promjenu", rekla je Aurilie iz Francuske.

Pa najbolje da otvore kartu pa traže parkove. Jedino oni danas rade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene