Tomislav Tomašević
Tomislav Tomašević Foto: Patrik Macek/Pixsell

Saborski zastupnik Tomislav Tomašević je reagirao na paljbu koju je na njega i Radu Borić sasuo predsjednik Zoran Milanović. Kratko je poručio da ne misli ulaziti u daljnju polemiku.


''Sve što sam imao reći o predsjednikovim neprimjerenim izjavama o saborskim zastupnicama sam na pitanje novinara rekao još u četvrtak i ne mislim ulaziti u daljnju javnu polemiku'', poručio je kratko na Facebooku saborski zastupnik Tomislav Tomašević o kojemu je oštro danas govorio predsjednik Zoran Milanović.

Vezani članci Ljubica Lukačić Milanović opleo po Plenkoviću pa uvrijedio osobe s invaliditetom: "Krajnje neprimjereno. Bilo bi dobro da promisli malo kad daje izjave" PRH Milanović u Jasenovcu odgovarao na pitanja novinara - 1 Zoran Milanović premijeru Plenkoviću: "Dok on šuti, meni je život ljepši. Vidim da šalje suradnike na mene. OK, ali šalji bar lavove, ne pudlice"

Tomašević je napisao da je već ranije odlučio ne odgovarati na moguće osobne Milanovićeve napade jer, kaže, odbija ''biti dio medijske trakavice koja odvlači pozornost javnosti od najbitnijih problema u Hrvatskoj i Zagrebu''. 

Sve što sam imao reći o predsjednikovim neprimjerenim izjavama o saborskim zastupnicama sam na pitanje novinara rekao...

Posted by Tomislav Tomašević on Sunday, October 4, 2020

Milanović je ranije tijekom dana na Facebooku u poduljoj objavi oštro kritizirao Tomaševića i saborsku zastupnicu Radu Borić. Tomaševiću je poručio da je ''wannabe-gradonačelnik'', a osvrnuo i na njegov stil oblačenja u Saboru. Za Radu Borić je, između ostalog, kazao da se lažno predstavlja.