Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Benkovcu je proslavljena 24. obljetnica osnivanja Hrvatske demokratske zajednice


Tomislav Karamarko se na proslavi 24. obljetnice osnivanja HDZ-a u Benkovcu ponovno obrušio na vladajuću koaliciju.

Vezani članci Goran Marić O zdravstvenom stanju Gorana Marića oglasio se i HDZ, u bolnici ga posjetio ministar Vili Beroš Tomislav Karamarko Oglasio se Karamarko: ''Dragi prijatelji, ja sam samo htio spasiti neku lovu za ovu siromašnu državu''

'Svi oni koji su nas proglašavali opasnima zapravo su nam davali komplimente. Ova opcija pokazuje žilavost, a što se tiče političke konkurencije, 2000. godine su, s Račanom, bili puno razumniji nego sada', kazao je Karamarko i nastavio spominjati sve kikseve Vlade Zorana Milanovića.

Iznenađenje u Saboru: Karamarko došao na posao!

Osvrnuo se na tužbu za genocid i prozvao Vesnu Pusić. Rekao je da je upravo Pusić u Beogradu nudila da obje strane povuku tužbe.

'To je nakaradno i uvredljivo. Oni stalno pokušavaju izjednačiti Miloševićevu politiku s Tuđmanovom, ali i Tita i Tuđmana. Mi smo antikomunisti i oni to moraju znati!', nastavio je Karamarko.

Kritizirao je i gospodarsku politiku te rekao da jedino što Milanovićevi ministri znaju je afirmirati poreznu politiku. Na pitanja novinara zašto ga nije bilo u Saboru dva mjeseca, Karamarko je odgovorio da to doživljava kao pozitivnu kritiku.

'Korisniji sam na terenu, volim biti među ljudima, to mi je draže', odgovorio je Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook