Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tadić i Thaqi se rukovali

Tadić: Ne treba tom slučajnom susretu davati neki značaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosovski premijer Hashim Thaqi i bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić rukovali su se na Croatia Summitu u Dubrovniku.

Thaqi i Tadić sjedili su jedan do drugoga na zatvaranju Croatia summita, ali su se susreli i izvan toga te se rukovali. Rezultat je to višesatnih pregovora i većeg broja posrednika. Razgovarali nisu, iako se nagađalo da će doći i do toga. kako je dan odmicao, a to se nije događalo, na upit novinara o razgovoru, Thaqi je rekao da je 'sad prekasno'.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

S druge strane, Tadić je nakon rukovanja izjavio da se radi o više-manje slučajnom susretu kojem ne treba pridavati neki povijesni značaj.

Tadić je kazao kako je došao na poziv hrvatskog premijera Zorana Milanovića i napomenuo kako je dobro da se ljudi na ovakvim susretima druže.

>> Boris Tadić iznenada doputovao u Dubrovnik

Tadić je novinarima rekao da rukovanju s Thaqijem, 'koji je upriličen gotovo slučajno' ne treba davati tako veliku važnost. Bivši srbijanski predsjednik je dodao da podržava izjave srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića koji je rekao spreman na razgovore o rješavanju kosovskog problema.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene