Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen Milan Bandić

Što su ispričale pokajnice?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privedene suradnice uhićenog gradonačelnika Milana Bandića, Ines Bravić i Koraljka Rožanković Uremović puštene su nakon što su u svojoj obrani rekle kako je cijeli posao oko zamjene zemljišta u aferi Bramgrad vodio Milan Bandić.

Ines Bravić, pomoćnica pročelnice Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove, i Koraljka Rožanković Uremović, načelnica Odjela za pravne poslove u tom uredu, u svom iskazu izravno su teretile gradonačelnika Milana Bandića da je osobno dogovarao spornu zamjenu zemljišta između Grada Zagreba i tvrtke Bramgrad projekt, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Velika šteta VIDEO Ovo je najteže djelo koje se stavlja na teret Bandiću!

Bravić je, piše Jutarnji iskaz potkrijepila bilješkama sa sastanka na kojem je prisustvovala. Vlasnik tvrtke Bramgrad Branko Mihaljević, kako list neslužbeno doznaje, u ranijem obavijesnom razgovoru priznao da je zamjenu 2006. dogovarao osobno s Bandićem.

Bandić i uhićeni u Remetincu! Pripuz će na slobodu nakon uplaćene jamčevine

Sumnja se da je Grad zamjenom zemljišta oštećen za najmanje 12 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene