Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije odlučio

Susret Oreškovića i MOST-a u Sinju: 'Premijer zna da su mu vrata za suradnju otvorena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opozvani predsjednik Vlade Tihomir Orešković i predsjednik Mosta Božo Petrov susreli su se u Sinju na inicijativu Mostova saborskog zastupnika Mire Bulja.

I premijer Tihomir Orešković i čelnik Mosta Božo Petrov tvrde da nisu u predizbornoj kampanji. Dok Orešković još uvijek odlučuje hoće li i s kim na izbore, u Mostu jasno ističu da bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima. "Radim, istovremeno razmišljam što ću u budućnosti. Imam još malo vremena, pa ću u pravo vrijeme donijeti odluku", rekao je novinarima Orešković.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Osvrnuo se i na poljoprivrednike Božo Petrov o Mostovu programu: "Treba nam obiteljski turizam, dosta je apartmanizacije" Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..."

"Mi smo prepustili stvari gospodinu Oreškoviću. Mislim da prititsak na niti jednu osobu neće uroditi plodom. Zna gospodin Orešković da su vrata u mostu otvorena svim ljudima koji imaju iste ciljeve", poručio je Petrov.

"Osobno bih volio da Orešković nastavi suradnju s nama. I da bude dio tima jer se pokazao prema i Milanoviću i prema Karamarku da je državnik u velikom broju elemenata u kojem oni nisu znali biti", zaključio je saborski zastupnik Mosta Miro Bulj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene