Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Poznate su neke priče"

Riječke Škurinje u šoku nakon strašnog krvoprolića: "Jedna osoba koju smatraš kao dijete. Ne mogu..."

Aktualno Galerija Krvoproliće u Rijeci - 3 Krvoproliće u Rijeci - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Krvoproliće u Rijeci - 2 Krvoproliće u Rijeci - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Krvoproliće u Rijeci - 1 Krvoproliće u Rijeci - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Elizabeta Kutin, susjeda Galerija 1/4 >>
Reporterka Dnevnika Nove TV Martina Bolšec Oblak istražila je detalje stravičnog ubojstva i samoubojstva koje se dogodilo u Rijeci.

Stravično ubojstvo i samoubojstvo u Rijeci gdje su krvavi prizori dočekali stanovnike riječkih Škurinja. Tamo su se naime sukobila dvojica muškaraca koji su kasnije od ozljeda preminuli u riječkoj bolnici.

Sukobu dvojice muškaraca svjedočila je i susjeda Elizabeta Kutin. 

"Ja kad sam izašla, on je rekao vidi šta je napravio, u snu me izbo", rekla je Kutin koja je zatim u pomoć pozvala susjeda. 

"Rekla sam, molim te zovi policiju. Odi vidi hodnik nam je pun krvi", nadodala je.

Pročitajte i ovo Danijela Demarin Hasanović, reporterka Dnevnika Nove TV Velika šteta Uhićeni poznati načelnik i splitski poduzetnik, a Dnevnik Nove TV doznaje o kojim se iznosima radi: "Kad si u šoku, nemaš riječi"

Prema policiji, tijekom sukoba jedan od preminulih ozlijedo je drugog, a zatim i sebe. A.B. (44) i D.B. (38) preminuli su od zadobivenih ozljeda u riječkoj bolnici.

Jedan od njih ovdje je živio od 2021. godine, kao korisnik nužnog smještaja i za njega susjedi imaju samo riječi hvale.

"Jedna osoba koju smatraš kao dijete. Ne mogu, ne mogu", rekla je Kutin.

Pročitajte i ovo Policija razotkrila ilegalno okupljalište za konzumaciju droge Uhićene dvije osobe Specijalci upali u ilegalni klub u Zagrebu: Šef udruge za zaštitu djece nudio prostor za drogiranje

Muškarci su bili u bliskom odnosu, a krvoproliće se dogodilo u 16 kvadrata gdje su živjeli.

"To je njihov život, privatan, svi se mire, svađaju... tako je bilo i između njih", rekla je voditeljica nužnog smještaja Nevenka Kovačević. 

Slučaj je komentirao i Marko Mušković, djelatnik udruge TERRA, u suradnji na projektu nužnog smještaja s gradom Rijeka.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na Harkiv - 3 Ukrajina u defenzivi Rusija napadima u malim skupinama širi bojišnicu kod Harkiva: "Neprijatelj pokušava namjerno razvući crtu bojišnice"

"Jedan super dečko, fini dečko, godinama ga znamo, a što se tiče druge osobe, meni osobno daleko manje poznat. Poznate su mi neke priče, ali o tome neću jer spada u domenu rekla kazala", rekao je Mušković.

A iz policije poručuju da će sve o ovom događaju proslijediti nadležnom državnom odvjetništvu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene