Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se rekonstrukcija

Stravični prizori na mjestu gdje je autobus s putnicima naletio na stanicu: "Kućica je pomaknuta 15 metara, pukom srećom izbjegnuta je tragedija"

Aktualno Galerija Vanja Margetić, reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: Vijesti u 17 Vanja Margetić, reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Autobusna stanica u koju se zabio autobus - 1 Autobusna stanica u koju se zabio autobus - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Autobusna stanica u koju se zabio autobus - 2 Autobusna stanica u koju se zabio autobus - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Autobusna stanica u koju se zabio autobus - 3 Galerija 1/5 >>
Autobus s putnicima sletio je s ceste u Gornjem Hruševcu u općini Kravarsko. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je četvero putnika.

U poslijepodnevnim satima nedaleko od Velike Gorice došlo je do prometne nesreće u kojoj se autobus zaletio u autobusnu stanicu. S mjesta nesreće izvještava za Dnevnik Nove TV Vanja Margetić.

"Ovdje se nalazila autobusna stanica u koju se zabio autobus. Posljednje informacije kažu da su na sreću samo četiri osobe u ovoj prometnoj nesreći zadobile lakše ozlijede. Prema svemu sudeći autobus je prošao između dva stupa i zaletio se u autobusnu stanicu. Jedan od stupova je i srušen što govori u prilog tome da je on zaustavio autobus", rekao je Margetić.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV uhićena dvojica Detalji posljednje USKOK-ove akcije: "Sutra najkasnije slijedi ispitivanje"

Vozač je podvrgnut testiranju.

"Točan razlog naleta na autobusnu stanicu još se ne zna. Vozač je podvrgnut alkotestiranju, a uzorci će biti poznati nakon što se sve ispita. Kod srušene stanice nalaze se i ostatci autobusa poput prednjeg vjetrobranskog stakla i retrovizor", kazao je reporter.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Iz minute u minutu Plenković komentirao anketu po kojoj je popularniji od Milanovića pa poručio: "Manjine će imati potpredsjednika Sabora"

Pukom srećom izbjegnuta je tragedija.

"Valja napomenuti da u trenutku kada je autobus naletio na kućicu ondje nije bilo puno putnika, a to su uglavnom djeca koja odlaze u školu pa je izbjegnuta velika tragedija. Nadstrešnica na stanici pomaknuta je s 10 do 15 metara dalje. Prava je sreća što nije bilo više stradalih. Najveća je sreća što ovdje u tom trenutku nije bilo djece jer bi sigurno govorili o više, teško ili smrtno, stradalih. Strašno", zaključio je Margetić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene