Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan zločin u Rijeci

Nasmrt izbodeni muškarac bio je poznat policiji: 2012. na sličan način ubio je svog tadašnjeg partnera

Aktualno Galerija Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Foto: Damir Skomrlj/Cropix Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Foto: Damir Skomrlj/Cropix Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Foto: Damir Skomrlj/Cropix +0 Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Galerija 1/4 >>
Dvojica muškaraca iz Rijeke sukobila su se rano ujutro pa zatim obojica preminula u bolnici. Kasnije se doznaje da je jedan od njih već otprije poznat policiji.

Dvojica muškaraca u dobi od 44 i 38 godina sukobili su se u ponedjeljak ujutro te su prevezeni su KBC Rijeku s teškim ozljedama gdje su potom obojica preminuli. 

Poznato je da su muškarci stanovali u objektu za nužni smještaj Grada Rijeke u Mihačevoj dragi gdje je jedan od njih dobio pravo na nužni smještaj prije dvije godine, a drugi se kod njega doselio kasnije, navode susjedi. 

Pročitajte i ovo Policija razotkrila ilegalno okupljalište za konzumaciju droge Uhićene dvije osobe Specijalci upali u ilegalni klub u Zagrebu: Šef udruge za zaštitu djece nudio prostor za drogiranje

Grad Rijeka privremeno stambeno zbrinjava socijalno ugrožene građane u svoje objekte nužnog smještaja, a to podrazumijeva prostor koji zadovoljava minimalne životne potrebe korisnika, odnosno korištenje jedne ili više prostorija i sanitarnog čvora, te korištenje električne energije i komunalnih usluga.

Kako je izvijestila primorsko-goranska policija, prema dosad utvrđenom, tijekom međusobnog sukoba oko 6.30 ujutro, jedan od preminulih muškaraca nanio je više ozljeda drugome, a potom je ozlijedio sebe.

Pročitajte i ovo Sudar na Britanskom trgu Policija obavila očevid Sudar automobila i tramvaja u centru Zagreba

Ovo nije prvi puta da je jedan od dvojice muškaraca poznat policiji. Naime, u studenom 2012. godine, D.B. (38) je usmrtio bivšeg 47-godišnjeg partnera. Pritom je također koristio nož zbog čega je potom bio osuđen na sedam godina zatvora, piše 24sata

Dvojac je živio u izvanbračnoj vezi u kući koju su kupili u Bjelovaru. I tamo je dolazilo do neprestanih svađa i tuča zbog kojih bi intervenirala policija. Kobnog 22. travnja 2012. stanovnike inače mirne Ulice Josipa Pupačića zgrozila je vijest da je oko 15.20 sati D.B. nožem usmrtio 47-godišnjeg vlasnika kuće, koji je s D.B.-om počeo živjeti nakon smrti majke.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV uhićena dvojica Detalji posljednje USKOK-ove akcije: "Sutra najkasnije slijedi ispitivanje"

Nesretni muškarac je kobnog dana istrčao iz kuće bježeći od svog 20 godina mlađeg partnera D.B., dok ga je on proganjao nožem. Susjedi su posumnjali da je mlađi partner starijeg već ozlijedio u kući jer se po cesti otežano kretao.

Sustigavši ga zadao mu je još najmanje dva udarca, nakon čega se nesretnik s nožem u leđima srušio na ulicu i preminuo. Nakon ubojstva hitna pomoć je napadača odvezla na Odjel psihijatrijske bjelovarske Opće bolnice. Potom je krajem godine osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene