Obavijesti Video Pretražite Navigacija
i bogati plaču, ali i plaćaju

Oprost dugova: Suprug inoministrice platio, Zvonko Zubak: ''Meni ne trebaju otpisati ni kunu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Meni nitko ne treba ništa otpisivati, sve uredno plaćam'', rekao je za DNEVNIK.hr trgovac oružjem Zvonko Zubak. Suprug inoministrice, poduzetnik Zoran Burić danas je podmirio dug.

''Ne znam imam li ili nemam dug, a ako imam, odmah danas ću platiti'', rekao je za DNEVNIK.hr Zvonko Zubak. Tvrdi da je sve plaćeno, ali da postoji ''neko poravnanje iz 2012. i 2013. za koje još nisu utvrdili treba li platiti ili ne''. Postoji to nešto, kaže, ali tvrdi da uredno plaća sve režije. Otkrio nam je da mjesečno režije plaća 20.000 kuna. Požalio se da samo za odvoz smeća plaća 1400 kuna mjesečno, a za vodu više od 2500 kuna. Račun za plin mu je 15-16 tisuća kuna, ali tvrdi da sve uredno plaća i da mu nitko ne treba otpisati ni kunu duga.

Pročitajte i ovo Marija Pejčinović Burić Marija Pejčinović Burić Plenkovićeva uzdanica više neće biti na čelu Vijeća Europe: ''Pomno sam razmatrala odluku'' Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Oprost dugova milijunašima Bandić: "Do Strasbourga ću ih tjerati ako ne plate svoje račune!"

''Nisam upoznata s odlukom Grada Zagreba, kao ni s time kako se ime mog supruga našlo na toj listi, s čijim poslovanjem nemam doticaja. Moj je suprug danas provjerio razloge dugovanja nastalog iz njegova bivšeg poslovnog ureda te je dug danas u cijelosti podmirio'', izjava je potpredsjednice Vlade i ministrice vanjskih i europskih poslova Marije Pejčinović Burić.

21. srpnja na snagu je stupio Zakon o otpisu dugova fizičkim osobama. Grad Zagreb oprašta građanima do 10.000 kuna za komunalije. Uz građane koji su u blokadi, pod ovrhom ili socijalni slučajevi, na listama za otpis dugova našla su se i poznata imena. Gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je rekao da bogatima neće otpisati dugove.

Aktualno Bivši predsjednik o političarima i prostitutkama, zanimljivo komentirao ponašanje Grabar-Kitarović Intervju Lane Ružičić sa Stipom Mesićem (Foto: Dnevnik.hr) Intervju Lane Ružičić sa Stipom Mesićem (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Intervju Lane Ružičić sa Stipom Mesićem (Foto: Dnevnik.hr) Intervju Lane Ružičić sa Stipom Mesićem (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Intervju Lane Ružičić sa Stipom Mesićem (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Bivši predsjednik o političarima i prostitutkama, zanimljivo komentirao ponašanje Grabar-Kitarović 1/3 >>
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene