Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaštitarska tvrtka Bilić-Erić, koju vodi suprug pročelnice za gospodarstvo, energetiku i zaštitu Grada Zagreba Mirke Jozić, dobila je na javnom natječaju posao zaštite gradske imovine vrijedan 15 milijuna kuna.


Riječ je o uslugama tjelesne zaštite nad stanovima, poslovnim prostorima i kompleksima kojima upravlja Gradski ured za imovinsko-pravne poslove i imovinu grada. U Gradu Zagrebu vrijednost nabave procijenili su na 12 milijuna kuna bez PDV-a, a iznos od 15 milijuna kuna je s PDV-om.

Na natječaj su se, kako je vidljivo iz odluke o odabiru koju je objavio portal Index, javile još dvije tvrtke, Sokol te VG Teh Security, no njihove su ponude ocijenjene kao nepravilne. U odluci se navodi da je ponuda Bilić-Erića ocijenjena maksimalnim brojem bodova temeljem kriterija ekonomski najpovoljnije ponude.

Slika nije dostupna Imaš kuću, vrati subvenciju za stan! HDZ-ova načelnica htjela izigrati zakon, a sad će je to skupo koštati

Slika nije dostupna Smijenjen šef APN-a Krešimir Žunić, koji je sam sebi prodao POS-ov stan

Direktor tvrtke Bilić-Erić je Matija Jozić, suprug Pročelnice za gospodarstvo, energetiku i zaštitu Grada Zagreba Mirke Jozić.

Iz Grada Zagreba Indexu su poručili kako se tu ne radi o sukobu interesa jer Mirka Jozić kao pročelnica nije uključena u poslove javne nabave. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju