Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U virtualnom studiju

Sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a na Dnevnik.hr-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U virtualnom studiju Dnevnik.hr-a održalo se sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a.

Na sučeljavanje su pozvani svi kandidati za predsjednika HDZ-a, Jadranka Kosor,Darko Milinović, Domagoj Ivan Milošević, Tomislav Karamarko i Milan Kujundžić.

Pročitajte i ovo Dario Hrebak, Predrag Štromar, Veselko Gabričević Utrka s vremenom Stari partneri nisu iznevjerili Plenkovića: "Dao nam je garancije. DP se ne može zaobići" Hrvoje Krešić, Marija Miholjek i Saša Kopljar Analiza Hrvoja Krešića Plenković ima jasnu većinu? "Sve je bliže brojci 76, a čini se da mu je jedno jako važno"

>> Milošević: Da bi se vratio na vlast HDZ se mora vratiti u gradove

>> HDZ-ovci za posjet šefice Kosor maknuli Karamarkovu i opet stavili njezinu sliku

Opći sabor HDZ-a održat će se u nedjelju, 20 svibnja. gdje će se izabrati predsjendik, potpredsjednik te članovi Predsjedništva stranke. Na saboru HDZ-a zabranjeno će biti  fotografiranje i snimanje glasačkih listića i svi takvi bit će diskvalificirani, odlučilo je Predsjedništvo stranke.

Sva pitanja koja imate za predsjedničke kandidate HDZ-a mogli ste ostaviti na Facebook stranici Dnevnik. hr ili u komentarima ispod ovog teksta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene