Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila i cvijeće

HDZ-ovci za posjet šefice Kosor maknuli Karamarkovu i opet stavili njezinu sliku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovački HDZ-ovci danas su ugostili predsjednicu stranke Jadranku Kosor. iako favoriziraju Tomislava Karamarka kao kandidata za mjesto Kosor u stranci, danas su umjesto njegove, na zid prostorije ipak vratili sliku šefice.

Za Kosoričin program bilo puno manje zainteresiranih, njih dvadesetak, nego prije nekoliko dana kad se predstavljao Karamarko. Zanimljivo, na zidu je ponovno osvanula slika aktualne predsjednice koja je za posjeta Karamarka bila uklonjena, prenosi KAportal.

Pročitajte i ovo Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri" Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu"

"Ne bojim se ničega, ali da mogu naslućivati da će biti raznih pokušaja, to da", istaknula je Kosor. "Mnogi su do 5. prosinca govorili da sam jedini kandidat. Nije mi to prednost što sam predsjednica stranke, moram se boriti s kolegama muškarcima, a s druge strane to mi daje dodatnu snagu. To mi je dodatni motiv. Ne shvaćam to kao rat, već kao političku borbu, u kojoj ću pobijediti jer će to htjeti izaslanici", poručila je Kosor.

Za micanje slike je još dodala kako su je karlovački HDZ-ovci maknuli kako bi mogao ući Karamarko. Predsjednik ŽO HDZ-a Ivan Vučić i GO HDZ-a Damir Jelić dočekali su još uvijek aktualnu predsjednicu te joj uručili cvijeće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene