Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Situacija u državi tjera nas na brzi oporavak'

Karamarko: Situacija u stranci je problematična

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Situacija u stranci je problematična, kampanja i izbori predugo traju, naglasio je Karamarko.

Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko na predstavljanju svog programa stranačkim prijateljima u Županijskom odboru Požeško-slavonske županije izrazio je zahvalnost za potporu istaknuvši da ga iznenađuje što mu najjača potpora dolazi upravo iz Slavonije iako je on rođeni Dalmatinac.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Razgovori se nastavljaju Plenković: "Već sada imamo 76 ruku. Grbin je treći predsjednik SDP-a kojeg šaljem u penziju" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

"Ne komentiram izjave svojih protukandidata koji su u kampanji", odgovorio je Karamarko na naš upit o prozivanjima J. Kosor koja je ustvrdila da on stvara podjele među Mladeži stranke.

U nastavku je upozorio na gorući problem gospodarstva zbog čega će se HDZ više angažirati u daljnjem radu. "HDZ mora ponovo biti prepoznatljiva stranka i prihvatljiva hrvatskim masama što znači da se treba vratiti korijenima, ali i postati moderna stranka okrenuta budućnosti i prihvaljiva za mlade ljude", ističe T. Karamarko u čijoj je pratnji bio vukovarsko- srijemski župan Božo Galić, a domaćin saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić. Na upit našeg novinara o koaliciji sa HDSSB-om Karamarko je rekao da je on u načelu za koalicije sa svim državotvornim strankama demokršćanskog i tradicionalnog svjetonazora, no u konkretnim situacijama to će predlagati i dogovarati ljudi na pojedinim područjima, a ne Zagreb.

"Situacija u stranci je problematična, kampanja i izbori predugo traju, stanje u državi nas tjera na brzi oporavak i povratak na vlast, te pripreme za lokalne izbore koji brzo dolaze kako bi pokazali snagu koju HDZ još uvijek ima",  naglašava T. Karamarko.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene