Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zastupnica Mosta iz Rijeke, Ines Strenja Linić, potvrdila je u nedjelju kako joj je SDP preko posrednika nudio da u zamjenu za potporu njihovoj vladi, sudjeluje u izvršnoj vlasti.


'Nuđeno mi je krajem tjedna da budem 76. na listi onih koji će podržati SDP-ovu vladu. Ponudu sam, naravno odbila, no interesantno je da svakom pričaju da je upravo on taj 76-ti', rekla je Mostova zastupnica Strenja Linić.

Vezani članci Oporba napušta zgradu Sabora Odbijene oporbene inicijative o radu Stožera tijekom krize, osnivanju istražnog povjerenstva... Peđa Grbin o Sabi - 2 SDP zabrinut zbog jutrošnjeg napada na Markovu trgu, traže preispitivanje osiguranja

Na pitanje kome se to sve nudi, nije htjela dati konkretan odgovor.

'I drugima iz Mosta se pristupa', tvrdi Strenja Linić. O ponudi iz SDP-a je, kaže, izvijestila predsjednika Mosta Božu Petrova i glasnogovornika Nikolu Grmoju.

Božo Petrov otkrio što mu je predsjednica rekla u 'četiri oka'

'Pokušavaju nas svrstati lijevo i desno, ali mi smo jednstveni i želimo reformsku vladu', poručila je Strenja Linić.

Grmoja: Linić Strenja dobila ponudu iz SDP-a da bira što želi

Da je Mostova zastupnica Strenja Linić dobila ponudu iz SDP-a potvrdio je i glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

'Naša zastupnica dobila je, posredno od Milanovića, da bira što hoće, da su oni blizu 76 (zastupnika), samo da bira mjesto, i što u biti želi, te da nema problema', izjavio je Grmoja telefonim.

Sad će se, kaže, vidjeti tko će ovih dana postati 'slobodni strijelici' te hoće li se itko izdvojiti iz Mosta.

'Oni koji to postanu sebi dižu cijenu. Ako su u Mostu, razgovara se o reformama, a kad postaneš slobodan strijelac dižeš si cijenu i možeš zahtjevati', rekao je Grmoja. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook