Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici ih nisu uspjeli spasiti

Tragedija u Bedekovčini: Dvojica mladića koje su vatrogasci izvukli iz jezera preminuli u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića su izvučeni iz jezera u Bedekovčini i prevezeni u Opću bolnicu Zabok, gdje su nažalost i preminuli. Iz jezera su ih izvukli lokalni vatrogasci.

PU krapinsko-zagorska dobila je u 15:35 dojavu o utapanju dvojice mladića u jezeru u Bedekovčini. Na intervenciju su izašli Hitna i vatrogasci koji su iz jezera izvukli dvojicu mladića. 

Pročitajte i ovo Vatrogasci, Ilustracija U tijeku intervencija Požar u stanu u Zagrebu: Vatrogasci na terenu Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu

Liječnička pomoć pružena im je odmah na licu mjesta, te su prevezeni u Opću bolnicu Zabok. Liječnici su im se borili za život no mladićima nije bilo spasa i preminuli su u bolnici.

PU krapinsko-zagorska izvijestila je da je riječ o 17-godišnjem i 18-godišnjem mladiću.

Na Facebook stranici DVD Bedekovčina objavljena je informacija o intervenciji. Vatrogasci su objavili i fotografije. 

"Danas 10.07. 2020. u 15,34 sati putem VOC-aa i SMS poruka uzbunjena je vatrogasna postrojba DVD Bedekovčina radi utapljanja dva mladića na Plavom jezeru u Bedekovčini. Na intervenciju dolazimo brzo mi i Hitna. Vatrogasci Tomislav i Denis Novosel i Ivan Odak te kupač Vladimir Turk skaču u vodu i u teškim uvjetima mutna voda i dubina nalaze oba utopljenika te im hitna ukazuje pomoć. Uz nas hitnu i policiju dolaze i vatrogasci ZJVP Zabok i Gorska služba spasavanja", napisali su na svojoj Facebook stranici. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene