Aleksandar Vulin i Zoran Milanović
Aleksandar Vulin i Zoran Milanović Foto: DNEVNIK.hr/Pixsell

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da predsjednik Hrvatske Zoran Milanović ''spada u gluplje hrvatske političare''.


Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da "Zoran Milanović spada u gluplje hrvatske političare".

Vezani članci Zoran Milanović Milanović: ''Milošević je bio gori od nacista. Oni su bili sociopati i psihopati, a da je trebalo bili bi balerine'' Zoran Milanović Milanović: ''Policija se ne smije tako ponašati, dobro je da se poduzimaju mjere''

''U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše. Kada je, ne znajući da ga snimaju, na sastanku s takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korijene, Milanović je dokazao da pripada prikrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta. Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao zatvoriti granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića'', kaže Vulin u priopćenju.

Zoran Milanović je, govoreći o Srbiji, rekao da je "najteža stvar" to što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih" i smatra to preprekom. Smatra da Srbija "nema snažnu namjeru" ući u EU, dok se Sjeverna Makedonija i Albanija "snažno trude i bore".

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju