Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpredsjednik Vlade našao je i opravdanje zašto je Srbija uspješnija od Hrvatske.


Domagoj Milošević objasnio je kako Vlada neprestano radi na ubrzavanju projekata, pokretanju novih projekata te provođenju akcijskog plana za uklanjanje ulagačkih prepreka.

Vezani članci Slika nije dostupna Grčić: Stižu projekti vrijedni 500 milijuna eura Slika nije dostupna Istražili smo na koji način privući strane ulagače u Hrvatsku

Tijekom briefinga za novinare povodom njegovih prvih 6 mjeseci rada, Domagoj Milošević najavio je i pokretanje međunarodne promotivne kampanje u kojoj će se investitori pozvati da ulažu u RH.

Potpredsjednik Vlade Milošević je naveo da postoji 110 projekata privatnih investitora, vrijednih 47 milijardi kuna, koje bi trebali pokrenuti većinom strani investitori. 'Razlog da su Srbija i Albanija uspješnije u privlačenju stranih investitora jest u tome što su te zemlje rasprodale svoju imovinu, za razliku od Hrvatske', rekao je Milošević.

Dodao je kako se nada da će ukupan priljev stranih investicija biti puno veći od prošle godine, iako brojke za prva tri mjeseca ove godine ne ukazuju na takav trend.