Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Briefing za pola godine mandata

Riječi mu se pozlatile: Milošević najavio 'more' stranih investicija i ulaganja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade našao je i opravdanje zašto je Srbija uspješnija od Hrvatske.

Domagoj Milošević objasnio je kako Vlada neprestano radi na ubrzavanju projekata, pokretanju novih projekata te provođenju akcijskog plana za uklanjanje ulagačkih prepreka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dok se hvalimo ulaganjima... Jedno pravilo koje investitore tjera da nam okrenu leđa Slika nije dostupna Poruka s konferencije Karamarko: HDZ ima program i ljude za izvući Hrvatsku iz teške krize

Tijekom briefinga za novinare povodom njegovih prvih 6 mjeseci rada, Domagoj Milošević najavio je i pokretanje međunarodne promotivne kampanje u kojoj će se investitori pozvati da ulažu u RH.

Potpredsjednik Vlade Milošević je naveo da postoji 110 projekata privatnih investitora, vrijednih 47 milijardi kuna, koje bi trebali pokrenuti većinom strani investitori. 'Razlog da su Srbija i Albanija uspješnije u privlačenju stranih investitora jest u tome što su te zemlje rasprodale svoju imovinu, za razliku od Hrvatske', rekao je Milošević.

Dodao je kako se nada da će ukupan priljev stranih investicija biti puno veći od prošle godine, iako brojke za prva tri mjeseca ove godine ne ukazuju na takav trend.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene