Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalik morskim valovima

VIDEO Nevjerojatni prizori sa Sljemena - jak vjetar nosi snijeg sa skijaške staze: "Ovo je samo za hrabre"

Vjetar na Sljemenu
Vjetar na Sljemenu Foto: Facebook
Zbog niskih temperatura u kombinaciji s jakim suncem, dan je izgledao savršenim za skijanje, ali oni koji su otišli na Sljeme imali su što i vidjeti - vjetar je nosio snijeg i pružao nevjerojatan prizor nalik morskim valovima.

Hladan i sunčan dan činio se idealnim za odlazak na skijanje, ali vjetar koji je danas puhao cijelom Hrvatskom i prozročio veliku materijalnu štetu nije zaobišao ni skijašku stazu na Sljemenu.

"Ovo je samo za hrabre", napisao je jedan korisnik društvenih mreža. Građani su komentirali da će otpuhati sav snijeg do leda, kao i da ovaj nevjerojatni prizor podsjeća na valove na moru. Neki su pak bili duhovotiji i zaključili da uz ovakav vjetar nije potrebna žičara - on te pogura na vrh staze.

Pročitajte i ovo Uništeni automobili nakon pada stabla zbog jakog vjetra u Labinskoj ulici dijelovi Hrvatske bez struje VIDEO/FOTO ''Ne izlazite ako baš ne morate'': Orkanski vjetar ruši stabla, nosi krovove, u Zagrebu ozlijeđene dvije osobe Pročitajte i ovo Vjetar uništio krovište iznad štandova na osječkoj tržnici - 3 ORKANSKI UDARI VIDEO Vjetar nosi gotovo sve pred sobom: Pogledajte kako lete dijelovi krova osječke tržnice, naređena evakuacija

Međutim, dijelu građana sigurno nije do šale. Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je više dojava građana da je na području Grada Zagreba uslijed jakog vjetra došlo do pada stabala i grana na prometnice i parkirana vozila, opadanja dijelova fasade sa zgrada, oštećenja limova na krovovima, semafora i telefonskih stupova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene