Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) stavit će na privremeno raspolaganje slobodne stanove u državnom vlasništvu za postradale u poplavi.


Cilj je pomoći stradalnicima kojima su uništeni domovi, a pomoć im je prijeko potrebna.

BORBA SE NASTAVLJA Voda iz Gunje prodrla prema Drenovcima, Sl. Brod i dalje ugrožen

Vezani članci HGSS pomogao u prijevozu teško bolesnog pacijenta (Foto: HGSS) HGSS-ovci pomogli u prijevozu teško bolesnog pacijenta: "Intervenirali smo kao produžena ruka Hitne pomoći" Obrana ugroženih područja od poplava (Foto: Dnevnik Nove TV) "Teško nam je, bilo bi lakše da pomogne vojska. Nasip će izdržati, a vodostaj mora pasti. Mora, za našu dušu!"

Stanovi će biti ponuđeni u Slavonskom Brodu, Županji i Vinkovcima, a iz DUUDI-ja napominju kako je moguće da se na privremeno raspolaganje jedinicama lokalne samouprave ponude i stanovi u Osijeku i Požegi te po potrebi i u Sisku. O tome koji su stanovi na raspolaganju za privremeni smještaj stradalih od poplava gradovi i općine ubrzo će dobiti obavijest.

I vi možete pomoći poplavljenima! Evo što im je sada najpotrebnije!

DUUDI je stavio na raspolaganje i tri nekretnine za odlaganje humanitarne pomoći u Đakovu, Slavonskom brodu i Županji kako bi se olakšala raspodjela prema onima kojima je pomoć nužna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook