Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJAVIO ODLAZAK

Škoro se opet oglasio: "Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije"

V.d. predsjednika Domovinskog pokreta (DP) Mario Radić izvijestio je u četvtak da su svi članovi Domovinskog odbora i Predsjedništva DP-a jednoglasno prihvatili neopozivu ostavku donedavnog predsjednika Miroslava Škore te ustvrdio da je konsolidacija stranke u tijeku.

Mario Radić je dan nakon sjednice Domovinskog odbora i Predsjedništva DP-a ocijenio da je cijeli niz Škorinih postupaka posve suprotan načelima DP-a te je u ime stranke zamolio Škoru da "DP ne bude njegov talac".

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić Ćipe postizborna dodvoravanja Istina je još gora: Mlinarić tvrdi da Plenkovića nikad nije nazvao lopovom, ali demantira ga vlastiti video Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

Miroslav Škoro danas se ponovno oglasio na društvenim mrežama. Njegov status prenosimo u cijelosti.

"Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti.

Dragi Mario, dragi 'stranački prijatelji'  iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva. Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.

Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste 'politički zomboidi' samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno.

P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra." 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene