Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica mladića sa sisačkog područja u zadnja dva tjedna više puta su ulazili u minski sumnjivo područje kod Siska, kako bi svoje fotografije s eksplozivnim sredstvima objavljivali na društvenim mrežama, a taj ih je "suludi" plan koštao prekršajne prijave.


Sisačko-moslovačka policija u petak je izvijestila kako je 24-godišnjaka i 31-godišnjaka prekršajno prijavila zbog kršenja Zakona o humanitarnom razminiranju, a 24-godišnjaka i za prekršaj iz Zakona o oružju, nakon što mu je u kući pronađeno 98 komada raznog streljiva i tri patrone.

Vezani članci Sisak - 2 Kako živi grad uništen potresom? "Obećavaju da će vratiti mlade, ali nitko od mojih prijatelja to ne planira" Novi potres na Banovini Jutros novi potres na Banovini magnitude 3.0, tlo se treslo i tijekom noći

Njih dvojica su unazad dva tjedna više puta ulazili u minski sumnjivo područje kod Siska, koje je obilježeno tablama Hrvatskog centra za razminiranje.

Vukovarsko-srijemska županija očišćena od mina!

Tamo su se fotografirali s minsko eksplozivnim sredstvima i fotografije objavljivali na svojim profilima društvenih mreža, kažu u policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook