Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Hrvacama, na dionici 1 lokalne ceste 67029 Zelovo – Hrvace, u blizini Poduzetničke zone Vukove stine, jutros oko 10 sati udario je grom i podigao asfalt.


'Udar groma prouzrokovao je oštećenje ceste na kojoj je podignut asfalt u dužini od 70 metara i širini od oko 6 metara, no detaljnijim pregledom utvrđeno je puknuće asfalta u dužini od oko 150 metara', kazao je za sinjski portal Ferata.hr Nediljko Živaljić, poslovođa u Nadcestariji Sinj.

Vezani članci Policija, ilustracija Dvije mlađe pijane žene bacale kamenje na zgradu policije, 23-godišnjak gušio policajca Munja (Foto: Screenshot/YouTube) Apokalipsa na cesti: Prvo ga skoro pogodio grom, a onda i srušeno stablo

Promet se do daljnjega odvija jednom kolničkom trakom, a vozači se mole da poštuju privremenu prometnu signalizaciju. Djelatnici Nadcestarije sa sanacijom oštećenja počet će već sutra.

U Provjerenom, večeras u 22:00 ne propustite pogledati prilog Eme Branice o tome kako nastaju munje i gromovi i kako se zaštiti od njih te tko su lovci na munje.