Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuobičajena posljedica

Sinj: Udar groma podigao 150 metara asfalta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvacama, na dionici 1 lokalne ceste 67029 Zelovo – Hrvace, u blizini Poduzetničke zone Vukove stine, jutros oko 10 sati udario je grom i podigao asfalt.

'Udar groma prouzrokovao je oštećenje ceste na kojoj je podignut asfalt u dužini od 70 metara i širini od oko 6 metara, no detaljnijim pregledom utvrđeno je puknuće asfalta u dužini od oko 150 metara', kazao je za sinjski portal Ferata.hr Nediljko Živaljić, poslovođa u Nadcestariji Sinj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor u Dalmaciji "Treba li čekati da netko pogine?": Usred vožnje otvorila se rupa u autobusu, sve je snimljeno Munja, ilustracija SIX PEAKS Strava na poznatoj utrci: Grom ubio jednog muškarca, drugi se bori za život

Promet se do daljnjega odvija jednom kolničkom trakom, a vozači se mole da poštuju privremenu prometnu signalizaciju. Djelatnici Nadcestarije sa sanacijom oštećenja počet će već sutra.

U Provjerenom, večeras u 22:00 ne propustite pogledati prilog Eme Branice o tome kako nastaju munje i gromovi i kako se zaštiti od njih te tko su lovci na munje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene