Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo teretni vlakovi

Sindikati HŽ-a ne odustaju od štrajka, od 12 sati zaustavljaju vlakove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikat strojovođa Hrvatske i Sindikat željezničara Hrvatske danas će u 11 sati održati konferenciju za novinare u povodu organizacije industrijskih akcija.

Industrijske akcije sindikata zaposlenih u HŽ-u započet će štrajkom upozorenja u trgovačkim društvima HŽ Cargo u vremenu od 12 do 14 sati u organizaciji SSH na način da će se svi teretni vlakovi na cijelom području Republike Hrvatske nakon 12 sati zaustaviti u prvom kolodvoru bez obzira imaju li ili nemaju bavljenje u njemu, te javnim prosvjedom od 12 do 14 sati u organizaciji SŽH-a.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Slika nije dostupna Spominjao i let na Mjesec Milanović o HDZ-ovom New Dealu: Tako suluda obećanja ne možemo davati

>> Strojovođe najavile štrajk, sud im ga zabranio!

Javni prosvjed započet će okupljanjem prosvjednika od 11 sati na 5. peronu zagrebačkog Glavnog kolodvora. Prosvjedna kolona će se nadalje uputiti od Trga kralja Tomislava 12 preko Trga Josipa Jurja Strossmayera, Trga Nikole Šubića Zrinskog, Praškom ulicom preko Trga bana Josipa Jelačića, Radićevom ulicom, Stubama Ivana Zakmardija, Ulicom Dverce, Ćirilometodskom ulicom do Trga svetoga Marka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene