Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Vilibor Sinčić je na Facebooku udario po Davoru Petračiću, nezavisnom kandidatu na izborima u Karlovcu, za kojeg tvrdi da ga je izigrao već dvaput.


Ivan Vilibor Sinčić, jedan od čelnika Živog zida i kandidat za gradonačelnika Karlovca, na svom je profilu na Facebooku kritizirao nezavisnog kandidata koji ga je javno prozivao. 

Vezani članci Spisi na hrpi (Foto: Dnevnik.hr) Kreće provjera rada zagrebačkog tužitelja osumnjičenog za korupciju: Disciplinski kažnjavan i prije, puštao je predmete da odu u zastaru PR Započelo odbrojavanje do početka najvećeg pivskog festivala u Hrvatskoj, tradicionalnih Dana piva Karlovac

"U nedjelju sam prolazeći u u Karlovcu pored štanda jednog nezavisnog kandidata slučajno čuo kako ljude uvjerava da meni Karlovac nije važan. Da sam mu htio predati Karlovac i da sam mu se nudio", napisao je Sinčić, ne otkrivajući ime kandidata o kojem govori. 

Sinčić priznaje da je bio u kontaktu s tim kandidatom nakon što ga je ovaj zvao nekoliko puta. "Htio sam se dogovoriti s njim, htio sam da zajedno pometemo smeće koje je HDZ godinama gomilao u gradu koji mi je najvažniji, koji mi je dao sve. Kandidat koji me izdao jednom i otisao s Mostom, izdao me i drugi put, otisavsi s SDP-om. Vjerovao sam mu dvaput, da mu vjerujem i treći put morao bih biti zaista budala", poručio je Sinčić.

Svoj post je zaključio konstatacijom da u javnost nikad nije iznosio ove informacije i da nije imao namjeru. "Ali vidim da nije drugačiji od drugih i da su prljave igre u politici svakodnevica. Žalosno", napisao je Sinčić.

Iako nije otkrio ime kandidata, već je u komentaru na pitanje o kome se radi samo napisao: "Koliko ih je nezavisnih da su bili na listi Mosta, a danas s SDP-om?". 

Jedini nezavisni kandidat na izborima u Karlovcu je Davor Petračić, nezavisni gradski vijećnik koji je doista na pretprošlim izborima bio u Mostu, ali ga je vrlo brzo napustio. Na ovim izborima podržava ga SDP, stranka koja u Karlovcu nema svog kandidata za gradonačelnika.