Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"sramite se"

U plićak na šibenskoj plaži stariji muškarac istresao kantu fekalija: "Odjednom je sve počelo smrdjeti. Ispirao je kantu rukama. Katastrofa"

Fekalije u moru, ilustracija (Screenshot: Čitateljica)
Fekalije u moru, ilustracija (Screenshot: Čitateljica)
Aktualno Galerija Fekalije puštene u more, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Fekalije puštene u more, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Fekalije u moru, ilustracija (Screenshot: Čitateljica) Galerija 1/2 >>
Na plaži Rezalište u Šibeniku u ponedjeljak ujutro stariji muškarac istresao je kantu fekalija u plićak, javlja Šibenik.in.

"Sunčali smo se tu ispred pekare i odjednom je sve počelo smrdjeti. Kad smo se digli pogledati što se zbiva, on je sve to već iskrenuo i prao kantu rukama! Katastrofa. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći… Dakle taj je stariji gospodin iskrenuo kantu punu fekalija i na naše 'sramite se' odgovorio sa 'sramite se vi' i bez pardona otišao", ispričala je čitateljica portalu Šibenik.in.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Slika nije dostupna onečišćenje Zbog fekalija u moru na dvije plaže na Korčuli nije sigurno kupanje

Obaviješteni su i komunalni redari, a ako uspiju pronaći muškarca, njemu prijeti kazna do 2000 kuna.

Cijelog ljeta plaže diljem Jadrana bile su zatvarane za kupanje zbog zagađenja fekalijama.

More je izvrsne kvalitete na više od 94 posto naših plaža. Na nešto manje od pet posto ono je ocijenjeno kao dobro, a na 11 lokacija kvaliteta za kupanje je zadovoljavajuća.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene