Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Turudić će sankcionirati odugovlačenje'

Šerić: Najvažnije je detaljno provjeriti Sanaderovo zdravlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Branko Šerić kaže da je vrlo važno da mediji niti u jednom trenutku ne prejudiciraju krivnju Ive Sanadera.

'Ako Ivo Sanader kaže da je kriv, odmah će i iznijeti svoju obranu. A ukoliko se izjasni da se ne osjeća krivim, obranu će iznijeti na kraju dokaznog postupka', objašnjava odvjetnik Branko Šerić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje Sanaderu Striedinger: Sanader nije bio osoba kojoj je isplaćena provizija Slika nije dostupna Iz ekonomskih razloga Spajaju se optužnice protiv Sanadera?

Odvjetnik Šerić smatra da je najvažnije da se detaljno provjeri njegovo zdravlje da bi se i sud i država osigurali od neželjenih posljedica.

>> Sanader došao u sudnicu u odijelu

>> Dobro raspoloženi Turudić prije suđenja raspravljao o Dinamovoj taktici!

Na pitanje Andrije Jarka što bi mu, da je njegov odvjetnik, savjetovao prije dolaska na sud, Šerić je odgovorio da se poštuje procedura i Zakon o kaznenom postupku. 

Za eventualne sumnje na odugovlačenje, Šerić kaže kako je uvjeren da će sudac Turudić to odmah sankcionirati, u skladu sa svojim ovlastima.  


Što misli kako će sudac Ivan Turudić voditi postupak, odvjetnik Branko Šerić rekao je da uvijek dosadašnji rad i sudski postupci govore o samom radu određenog suca te da misli da će Turudić ovo suđenje odraditi 'kako Bog zapovijeda'.


Branko Šerić odavno poznaje bivšeg premijera Ive Snadera i s obzirom na njegove teatralne nastupe kaže da mu je sada teško procijeniti kakav će biti nastup Ive Sanadera u sudnici. Kaže da nikome nije lako kada se nađe na optuženičkoj klupi no da je uvjeren da će Ivo Snader zadržati svoje dostojanstvo i dignitet.


Na činjenicu da na ni jednom ročištu nije bio nitko od članova obitelji, ali ni prijatelja koji su ponudili jamstvo, Šerić kaže da prijatelji znaju zašto nisu došli, a što se tiče obitelji objašnjava da nije neobično da se obitelj želi sačuvati od svega s obzirom na golemu medijsku pozornost.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene