Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'4-4-2 ili možda romb'

Dobro raspoloženi Turudić prije suđenja raspravljao o Dinamovoj taktici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je prošlog tjedna bio vrlo ljut jer je morao prekinuti prvo ročište u postupku protiv bivšeg premijera Ive Sanadera, sudac Ivan Turudić uoči današnjeg ročišta bio je prilično opušten i dobre volje.

Prošlog petka sudac Turudić je Sanaderu na kraju ročišta kazao: 'Ubuduće ću takvo ponašanje smatrati odugovlačenjem postupka'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje Sanaderu 'Nisam ratni profiter. Ove konstrukcije nemaju veze sa životom!' Slika nije dostupna Završio na Rebru Sanaderova prva noć izvan Remetinca od srpnja

>> Štićena kolona sa Sanaderom stigla na sud

Ivo Sanader danas tako najvjerojatnije neće imati ni najmanje prostora i Turudić će imati apsolutnu kontrolu nad svime što se događa unutar njegove sudnice.

Sudac Turudić je poznat po tome da izvan sudnice ništa ne želi govoriti o suđenju. Došao je opušten, pozdravio mnoštvo novinara okupljenih pred Županijskim sudom. 

S našim reporterom Andrijom Jarkom je porazgovarao o sinoćnjem Dinamovom fijasku u Ligi prvaka - je li se trebalo igrati u formaciji 4-2-3-1 ili 4-4-2 ili možda romb. Nakon toga je ušao u sudnicu.

Sudac Ivan Turudić je određen za predsjednika raspravnog vijeća u postupku protiv bivšeg premijera zbog kaznenog djela primanja mita vezanog uz Hypo banku. Uz njega Sanaderu sude i sutkinja Ivana Kršul i sutkinja Dušanka Zastavniković Duplančić.

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene