Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaposlen u državnoj službi

Borba za fotelje: SDP-ovac na radnom mjestu prikuplja potpise za kandidaturu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predizborna bitka u Gradskoj organizaciji SDP-a u Zagrebu ne vodi se samo između predsjedničkih kandidata, već i između kandidata za članove Predsjedništva i Gradskog odbora.

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika uputio je dopis medijima u kojima navodi interesantne metode prikupljanja glasova jednog od potencijalnih kandidata za člana Gradskog odbora SDP-a Grada Zagreba, Negoslava Eškinje, djelatnika Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Pročitajte i ovo Čelnik SDP-a Peđa Grbin Sasuo po Plenkoviću Grbin na posljednjem skupu: "U srijedu birate između korupcije i laži i Rijeke pravde, trećeg nema" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

'Eškinja se ovih dana dosjetio potpise za svoju kandidaturu prikupljati među svojim kolegama na poslu, državnim službenicima zaposlenim u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje. Je li se Negoslav odvažio na ovu akciju ohrabren činjenicom da je na čelu DUZS-a njegov stranački kolega Jadran Perinić ili je riječ samo o osebujnom shvaćanju da se predizborna bitka vodi na zemlji, u vodi, zraku i u 'radnoj organizaciji', ne znamo, ali se nadamo da SDP-ovci na službi u DUZUS-u neće biti podvrgnuti sankcijama ili drugarskoj samokritici ako svom stranačkom kolegi uskrate podršku', piše u dopisu koji je popraćen fotokopijom dokumenta, a potpisuje ga Siniša Kuhar, glavni tajnik Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika.

U Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje pokušali smo doći do gospodina Negoslava Eškinje odakle su nam odgovorili na upit. 'Državna uprava za zaštitu i spašavanje nema nikakvih saznanja o djelovanju službenika Negoslava Eškinje u prikupljanju potisa za potencijalnu kandidaturu na stranačkim izborima. Nakon provjere svih okolnosti koje navodite, uključujući i izjavu službenika Negoslava Eškinje, DUZS će poduzeti sve potrebne radnje u skladu sa Zakonom o državnim službenicima te Etičkim kodeksom', stoji u njihovom odgovoru za Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene