Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Postizborna koalicija s HNS-om za SDP nikada nije bila upitna, ali prije toga svoje trebaju reći birači na izborima pa se u ovom trenutku ne opterećujemo mjestom premijera, izjavila je zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunović.


Željka Antunović time je novinarima u Hrvatskom saboru komentirala izjave čelnice HNS-a Vesne Pusić da bolest predsjednika SDP-a Ivice Račana zahtijeva i novu strategiju u odnosima HNS-a i SDP-a, na način da te stranke trebaju koalirati na izborima, a da im zajednički kandidat za premijera treba biti HNS-ovac Radimir Čačić.

Vezani članci Andrej Plenković - 1 Plenković čestitao Dan državnosti: "Na današnji dan prije 31 godinu obnovljena je suverenost hrvatskog naroda" Albina I premijer Plenković se oglasio nakon ispadanja Albine s Eurosonga, pogledajte kako je komentirao situaciju!

"SDP je ozbiljna i prema biračima odgovorna stranka. Zbog toga se u ovom trenutku ne opterećujemo mjestom premijera jer fotelje trenutno nisu bitne. Bitni su birači i što oni prepoznaju kao najbolje rješenje koje će omogućiti bolji život svim građanima", kazala je Antunović.

Birači su ti, dodala je, koji trebaju odgovoriti i na pitanje tko
predvodi oporbu u Hrvatskoj, iako ankete, ističe, "potvrđuju da su SDP i SDP-ovi ljudi bez dvojbe prepoznati kao oni koji su spremni preuzeti odgovornost i osigurati bolji život".