Afera mailovi dobila je nastavak. Objavljeni su dokumenti na portalu Index.hr koji govore kako je odvjetničko društvo Šavorić i partneri ruskoj banci VTB obavljalo pravne usluge u vezi s Agrokorom, dok su istodobno pisali Lex Agrokor.

Galerija


U dokumentima se navodi da su pravne usluge banci, koja bi sadašnjom nagodbom trebala preuzeti 44 posto Agrokora, stajale 640 tisuća kuna do 10. travnja prošle godine. Za provjeru ovih informacija poslali smo upit odvjetničkom društvu, no oni te navode demantiraju.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Pixell) Predsjedništvo i Opći sabor HDZ-a, susret s Predsjednicom, izbor novog ministra... Premijera Plenkovića čeka buran tjedan Foto: Patrik Macek/PIXSELL Dnevnik Nove TV istražuje: Koga Hrvati smatraju odgovornim za aferu Hotmail? Zanimljiva je i lista kandidata za novoga premijera

"Nije točno da je odvjetničkom društvu VTB banka u dva navrata isplaćivala usluge savjetovanja u vezi Agrokora, te nije točno da je isplaćeno oko 640 tisuća kuna za pravne usluge u tom periodu", odgovorili su iz Šavorić i partnera.