Zastupnici na konstituirajućoj sjednici Sabora
Zastupnici na konstituirajućoj sjednici Sabora Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnici na društvenim mrežama pohrlili su se pohvaliti svojim novim radnim mjestima pa su neki od njih objavili 'selfije' i fotografije s kolegama.


Saborski zastupnici na društvenim mrežama pohrlili su se pohvaliti svojim novim radnim mjestima pa su neki od njih objavili selfije.

Vezani članci Sabor, ilustracija Pogledate burne svađe u turbulentnoj 2020. godini: Rad Sabora u uvjetima pandemije i potresa Krešo Beljak Ministarstvo potvrdilo da su izbori u HSS-u bili legalni: Krešo Beljak ostaje predsjednik stranke

Nekadašnji SDP-ovac, a sada nezavisni zastupnik Bojan Glavašević pod okriljem platforme Možemo! objavio je fotografiju na kojoj je s članovima iz koalicije.

"Vežite se, polijećemo!", stoji u Glavaševićevoj objavi.

 

Iako se našla i na Glavaševićevoj fotografiji, selfi iz saborske klupe objavila i zastupnica Radničke fronte Katarina Peović.

"Ljevica u Saboru", poručila je Peović.

 

Selfi iz klupe objavio je i SDP-ovac Peđa Grbin, koji je objavio i kandidaturu za čelnika te stranke.

"Počinjemo", napisao je.

 

Na društvenim mrežama oglasio se i Krešo Beljak, kojemu iza leđa sjede zastupnice Katarina Peović, Rada Borić i Dalija Orešković.

"Počeli smo... Da sam mogao birati sam, ne bih mogao izabrati bolje zastupnice koje će mi čuvati leđa", napisao je Beljak uz fotografiju.