Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veselo na sjednici

Salva selfija iz saborskih klupa: "Ni sam ne bih bolje izabrao tko će mi čuvati leđa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnici na društvenim mrežama pohrlili su se pohvaliti svojim novim radnim mjestima pa su neki od njih objavili 'selfije' i fotografije s kolegama.

Saborski zastupnici na društvenim mrežama pohrlili su se pohvaliti svojim novim radnim mjestima pa su neki od njih objavili selfije.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Polagat će račune biračima Grbin: "Domovinski pokret i IDS moraju se izjasniti" Screenshot Peđa Grbin "Naša je pozicija jasna" Grbin nakon pregovora s Domovinskim pokretom: "Ono što je na stolu nije im neprihvatljivo, istaknuli smo dvije stvari"

Nekadašnji SDP-ovac, a sada nezavisni zastupnik Bojan Glavašević pod okriljem platforme Možemo! objavio je fotografiju na kojoj je s članovima iz koalicije.

"Vežite se, polijećemo!", stoji u Glavaševićevoj objavi.

 

Iako se našla i na Glavaševićevoj fotografiji, selfi iz saborske klupe objavila i zastupnica Radničke fronte Katarina Peović.

"Ljevica u Saboru", poručila je Peović.

 

Selfi iz klupe objavio je i SDP-ovac Peđa Grbin, koji je objavio i kandidaturu za čelnika te stranke.

"Počinjemo", napisao je.

 

Na društvenim mrežama oglasio se i Krešo Beljak, kojemu iza leđa sjede zastupnice Katarina Peović, Rada Borić i Dalija Orešković.

"Počeli smo... Da sam mogao birati sam, ne bih mogao izabrati bolje zastupnice koje će mi čuvati leđa", napisao je Beljak uz fotografiju.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene