Ruski youtuber uhićen zbog smrti djevojke
Ruski youtuber uhićen zbog smrti djevojke Foto: Screenshot

Ruski youtuber Stas Reeflay (30) uhićen je zbog sumnje da je skrivio smrt svoje trudne djevojke Valentine Grigorjeve (28). On ju je natjerao da u donjem rublju stoji na balkonu na temperaturi ispod ništice jer ga je jedan gledatelj to tražio i platio mu 1000 dolara.


Stas Reeflay (30) iz Rusije, u videu koji se emitirao uživo na njegovu kanalu, unio je beživotno tijelo svoje djevojke s balkona i položio je na kauč.

Vezani članci Vili Beroš Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: "Svaka mu čast, a ravnatelj nas je zvao tek danas - usred sprovoda" Samo u Rusiji Razglednicama iz Rusije nasmijali i šokirali svijet, život im je stvarno zanimljiv

"Vayla, jesi li živa? Zečiću moj, što ti je? Vayla, Vayla, kvragu, izgledaš kao da si mrtva. Zečiću, hajde... Reci mi nešto... Brinem se", govorio je djevojci i sve uživo prenosio na internetu. Kameru nije ugasio niti kad su stigli hitna pomoć i policija, koji su mogli samo utvrditi da je preminula.

Trudna Valentina vjerojatno je preminula od posljedica pothlađivanja, no točan uzrok smrti utvrdit će se istragom. Reeflay, koji je i prije zlostavljao Valentinu za objave na društvenim medijima, ovog puta ju je zatvorio na balkon u donjem rublju jer mu je za to jedan od gledatelja platio 1000 dolara, što je malo više od 6000 kuna.

Ako se dokaže da je Valentina umrla od pothlađivanja, Stas bi mogao provesti dvije godine u zatvoru, a psihijatrima je nakon stravičnog događaja navodno rekao: "Za čime da žalim? Nisam ništa napravio", prenosi The Sun.