Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

STRAVA U RUSIJI

U prijenosu uživo preminula trudna djevojka koju je youtuber natjerao da polugola stoji na hladnoći: "Zečiću moj, što ti je?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski youtuber Stas Reeflay (30) uhićen je zbog sumnje da je skrivio smrt svoje trudne djevojke Valentine Grigorjeve (28). On ju je natjerao da u donjem rublju stoji na balkonu na temperaturi ispod ništice jer ga je jedan gledatelj to tražio i platio mu 1000 dolara.

Stas Reeflay (30) iz Rusije, u videu koji se emitirao uživo na njegovu kanalu, unio je beživotno tijelo svoje djevojke s balkona i položio je na kauč.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Aleksej Navaljni Tko je bio Aleksej Navaljni? Od Černobila do Polarnog vuka: Putin je Navaljnog strpao u najgori zatvor, otrovali su ga, a na zadnjoj snimci bio je mršav, s malo kose

"Vayla, jesi li živa? Zečiću moj, što ti je? Vayla, Vayla, kvragu, izgledaš kao da si mrtva. Zečiću, hajde... Reci mi nešto... Brinem se", govorio je djevojci i sve uživo prenosio na internetu. Kameru nije ugasio niti kad su stigli hitna pomoć i policija, koji su mogli samo utvrditi da je preminula.

Trudna Valentina vjerojatno je preminula od posljedica pothlađivanja, no točan uzrok smrti utvrdit će se istragom. Reeflay, koji je i prije zlostavljao Valentinu za objave na društvenim medijima, ovog puta ju je zatvorio na balkon u donjem rublju jer mu je za to jedan od gledatelja platio 1000 dolara, što je malo više od 6000 kuna.

Ako se dokaže da je Valentina umrla od pothlađivanja, Stas bi mogao provesti dvije godine u zatvoru, a psihijatrima je nakon stravičnog događaja navodno rekao: "Za čime da žalim? Nisam ništa napravio", prenosi The Sun.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene