Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki problem

Roditelji strahuju, gradonačelnik prosvjeduje: Djecu voze neispravni školski autobusi

Zbog neispravnih školskih autobusa uslijedio je još jedan performans sinjskog gradonačelnika Mire Bulja. I dok među institucijama traju prepucavanja o krivici, roditelji vape za rješenjem zabrinuti za svoju djecu. Detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Bruna Papić.

Neispravni školski autobusi na koje nitko od nadležnih ne reagira bili su povod najnovijeg prosvjeda sinjskog gradonačelnika Mire Bulja. Roditeljima djece sinjskog kraja svega je dosta.

Grad sufinancira školski prijevoz sa 25 posto, Županija sklapa ugovore za koje kažu da su ih zbog trošnih vozila spremni su raskinuti.

O neispravnosti autobusa i kako djeca svakodnevno nose glavu u torbi, dovoljno govori onaj zapaljeni u Bajagiću koji je i sletio s ceste.

Pročitajte i ovo Petar Čobanković Velike štete od nevremena Uništena polja, štete na kućama, stradali i nasadi bivšeg ministra: "Ne pamtim da sam ikada vidio vinograde da su ovako bili potučeni"

Zadnju riječ će imati inspekcija cestovnog prometa koja će se oglasiti po dovršetku nalaza za koji u obzir treba uzeti kako su u posljednjih godinu dana od 10 školskih autobusa u Sinju, četiri poslana na izvannredni tehnički pregled.

Detalje pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Brune Papić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene