Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed za pravdu

Bulj s povezom preko očiju zaustavlja autobus: "Ovo je ravno pokušaju ubojstva!"

Aktualno Galerija Miro Bulj Miro Bulj Foto: Facebook Miro Bulj Miro Bulj Foto: Facebook Miro Bulj Miro Bulj Foto: Facebook +0 Miro Bulj Galerija 1/4 >>
Gradonačelnik Sinja Miro Bulj s povezom preko očiju zaustavio je autobus Prometa Makarska kako bi upozorio na nesigurnost u prometu.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj sazvao je konferenciju za novinare. Razlog je, kako kaže, bezobrazluk nadležnih institucija, ugrožavanje života djece i putnika, neredoviti dolasci autobusa Mate Jujnovića i šutnja nadležnih tijela.

Miro Bulj Miro Bulj Foto: Facebook

Prije početka konferencije Bulj šokira javnost. Stao je ispred autobusa Prometa Makarska s povezom preko očiju te ga zaustavio na raskrižju. Nezadovoljni vozač je trubio, ali Bulj je nastavio stajati. 

Pročitajte i ovo Prizori s mjesta nesreće kod Mladenovca FOTO Stravični prizori iz Srbije: Poginuo vozač, zabio se u autobus, ozlijeđeno 37 ljudi

Država kriminala 

"Ovo je država prema Mati Jujnoviću i kriminalu koji radi", izjavio je Bulj. Tvrdi da Jujnović već godinama "svojim karampanama" ugrožava ljudske živote te mu nadležne institucije za to daju dozvole. 

"Ovo je ravno pokušaju ubojstva!" rekao je mostovac Bulj te prozvao DORH i ministra Olega Butkovića. Naglašava da zbog opasnosti u kojoj se djeca nalaze Grad više neće sufinancirati putne karte djeci. 

Pročitajte i ovo Zgrada USKOK-a Sastanak Turudićev izbor: Objavljeno tko je novi šef USKOK-a, već se obratio novinarima

Bulj upozorava da će njegove buduće akcije za sigurnost građana od sutra biti na rubu zakona

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene