Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotine zrakoplova bez kontrole

Napokon je otkriven razlog zbog kojeg je ljetos zavladala panika na nebu iznad Hrvatske!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajem srpnja u Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe dogodio se skandal koji je odjeknuo u javnosti. Tek je sada otkriven njegov uzrok.

Ljetos se dogodio skandal u Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe kad je nestalo struje u trenutku dok se više od stotinu zrakoplova nalazilo iznad hrvatskog neba. Napokon je otkriveno što se točno dogodilo.

Pročitajte i ovo Otkazani letovi u Velikoj Britaniji Moglo bi potrajati Kolaps zračnog prometa u Velikoj Britaniji, otkazano više od 1500 letova: "Nismo dobili objašnjenje što je uzrokovalo kvar" Ilustracija Doznajemo detalje Zaprešić ostao bez struje: Iz trafostanice sukljao dim, službe izašle na teren

Tog poslijepodneva 30. srpnja u velikogoričkom sjedištu HKZP-a nije nestala struja zbog nevremena ili poplave, već je jedan od zaposlenika u panici isključio glavno napajanje, doznaje Novi List.

Namjera radnika zapravo je vjerojatno bila spriječiti veću štetu i tragediju, jer da je voda poplavila sofisticirane uređaje, šteta bi bila znatno veća. kako nije bilo veće štete nakon svega sat i pol ponovno je uspostavljena kontrola zračnog leta nad hrvatskim nebom.

Službeni rezultati istrage nisu još javno obznanjeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene