Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očuvanje radnih mjesta

Hrvatska tvrtka novcem potiče radnike na cijepljenje: ''Oni su jedna od najizloženijih skupina"

Aktualno Galerija Kristina Prijić Kristina Prijić Foto: DNEVNIK.hr Autobusna stanica Autobusna stanica Foto: DNEVNIK.hr Vozač Autotrolej autobusa Vozač Autotrolej autobusa Foto: DNEVNIK.hr +0 Autotrolej autobus Galerija 1/4 >>
Iako je premijer u nekoliko navrata izjavio da cijepljene osobe ne trebaju dobiti nagradu, novac ni bombone, jedna gradska tvrtka svakom radniku koji se cijepi dat će 500 kuna. Riječ je o riječkom Autotroleju.

Procjenjuje se da je u tvrtki Autotrolej cijepljeno tek tridesetak posto radnika, od vozača autobusa do uredskog osoblja.

Pročitajte i ovo Alemka Markotić USKORO TREĆA DOZA Markotić objasnila utjecaj koronavirusa na plodnost žena i muškaraca. Riješila dilemu oko cijepljenja trudnica

Pročitajte i ovo Zlatko Trobonjača, imunolog u Dnevniku Nove TV Imunolog o novom sastavu cjepiva, lijeku u obliku tableta i spreju protiv COVID-a: "Pandemija će s vremenom prijeći u endemiju, a to znači…"  

''Broj zaraženih raste i kako su vozači definitivno jedna od naizloženijih skupina i u direktnom kontaktu s putnicima i prvnstveno kako bi očuvali zdravlje kako vozača tako i naših putnika, a u drugom redu treba spomenuti i uvjete Vladinih mjera za potporu i očuvanje radnih mjesta koje ovise o broju cijepljenih radnika'', zaključila je glasnogovornica KD Autotrolej Kristina Prijić za Dnevnik Nove TV.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene