Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

Ivošević nakon izlaska iz policije: ''Radi se o čovjeku koji je kad je shvatio da je napravio prekršaj pokušao zamutiti vodu''

Aktualno Galerija Bojan Ivošević Bojan Ivošević Foto: Nikola Vilic/Cropix Bojan Ivošević Bojan Ivošević Foto: Dnevnik Nove TV Bojan Ivošević - 1 Bojan Ivošević - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Bojan Ivošević - 2 Bojan Ivošević - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Bojan Ivošević - 3 Galerija 1/5 >>
Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević, koji je priveden nakon verbalnog sukoba s vlasnikom zemljišta na Gripama zbog rušenja stabla, reagirao je na situaciju.

Splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića privela je splitska policija nakon verbalnog sukoba s investitorom i vlasnikom terena ispod tvrđave Gripe.

Do incidenta je navodno došlo kada je vlasnik zemljišta na Gripama u utorak prije podneva počeo čišćenje terena, nakon čega je tamo došao i Ivošević, koji tvrdi da radove izvodi tvrtka koja nema ovlaštenje splitskih konzervatora.

Pročitajte i ovo Joe Biden Napad dronom na bazu Biden najavio osvetu za smrt američkih vojnika: "Odlučio sam kako ćemo odgovoriti na napad"

"To je moje. To nije vaše, moje je. Nije tata kupio, nije mama kupila. Imamo pravo očistiti parcelu i došli smo obaviti zemljane radove, to smo došli napraviti", komentirao je vlasnik zemljišta kada se sukobio s Ivoševićem koji mu je odgovorio da to ne spori.

Ivošević se oglasio i nakon izlaska iz policije.

"Radi se o čovjeku koji je kad je shvatio da je napravio prekršaj pokušao zamutiti vodu tako da počne izmišljavati optužbe na moj račun i eto. Ja ga samo pozivam ako on smatra da to stablo nije zaštićeno, da on može graditi, neka ga ne dira, neka zatraži lokacijsku dozvolu pa će vidjeti hoće li mu to biti uvjet u lokacijskoj dozvoli'', kazao je Ivošević za Dnevnik Nove TV.

''Isto tako pozivam Ministarstvo kulture i medija i konzervatorski odjel u Splitu da im ne padne na pamet da pod krinkom arheološkog iskapanja traže uklanjanje i ovog zadnjeg preostalog zaštićenog stabla", dodao je Ivošević.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene