Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protestirao protiv rušenja

FOTO Priveden dogradonačelnik Splita

Privođenje Bojana Ivoševića - 1
Privođenje Bojana Ivoševića - 1 Ante Cizmic/Cropix
Aktualno Galerija Privođenje Bojana Ivoševića - 1 Privođenje Bojana Ivoševića - 1 Foto: Ante Cizmic/Cropix Privođenje Bojana Ivoševića - 2 Privođenje Bojana Ivoševića - 2 Foto: Ante Cizmic/Cropix Privođenje Bojana Ivoševića - 3 Privođenje Bojana Ivoševića - 3 Foto: Ante Cizmic/Cropix Privođenje Bojana Ivoševića - 4 Privođenje Bojana Ivoševića - 4 Foto: Ante Cizmic/Cropix +8 Privođenje Bojana Ivoševića - 5 Galerija 1/13 >>
Bojan Ivošević, splitski dogradonačelnik, sukobio se s vlasnikom zemljišta na Gripama zbog rušenja stabla.

Splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića privela je u utorak splitska policija nakon sukoba s investitorom i vlasnikom terena ispod tvrđave Gripe, a neslužbeno se doznaje da još traje njegovo davanje izjave u policijskoj postaji.

Po prvim informacijama, do incidenta je došlo kada je vlasnik zemljišta na Gripama u utorak prije podne počeo sa čišćenjem terena, tijekom kojega je navodno srušeno stablo. Na to se izvođačima požalila stanovnica Gripa, a uskoro je na teren dođao i Ivošević.

Pročitajte i ovo Uništeni Su-34, ilustracija Srušili Su-34 Ukrajinci objavili: "Oborili smo jedan od najmoćnijih ruskih mlažnjaka vrijedan desetke milijuna dolara"

Investitor smatra da ima pravo očistiti svoj teren, a Ivošević drži da ne smije rušiti zaštićena stabla, pa je između njih izbila svađa.

U splitskoj policiji su, ne otkrivajući identitet osoba, rekli kako su danas u ranim poslijepodnevnim satima policijski službenici zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira doveli u službene prostorije tri osobe radi kriminalističkog istraživanja.

Pročitajte i ovo Sivi vuk uživa u igri na zaleđenoj lokvi Video koji morate pogledati Prekrasni prizori s Velebita: Kamera snimila vuka kako uživa u igri na zaleđenom jezeru

Na istom mjestu su u listopadu prošle godine prekinuti radovi, i to kada je u večernjim satima investitor počeo sa rušenjem okolnih stabala. I tada je došlo do rasprave investitora s Ivoševićem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene