Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razotkrivanje

Erlić o aferama i slanju poruka: "Sad je došlo vrijeme u kojem moraš izrazito paziti po tom pitanju"

Aktualno Galerija Razotkrivanje Šime Erlića - 7 Razotkrivanje Šime Erlića - 7 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Šime Erlića - 6 Razotkrivanje Šime Erlića - 6 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Šime Erlića - 5 Razotkrivanje Šime Erlića - 5 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Šime Erlića - 4 Razotkrivanje Šime Erlića - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Razotkrivanje Šime Erlića - 3 Galerija 1/7 >>
Zašto nikad ne silazi s bicikla - neovisno je li u Zagrebu ili Zadru? Pazi li nakon slučaja Žalac kome i kada šalje kakve poruke? Je li ga politički stvorio Božidar Kalmeta - te koji mu se sport uvukao pod kožu još od najmanjih nogu - jedan od najmlađih ministara u Vladi ispričao je reporteru Dnevnika Nove TV Hrvoju Krešiću.

Šime Erlić, novi ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, priznaje da ga je poziv da dođe u ministarsku stolicu iznenadio. 

Ne brinu ga afere koje su bacile sjene na njegovo ministarstvo.

"Afere su te koje nas okružuju. Ako se baviš politikom toga uvijek ima. Naprosto nema javnog medijskog prostora bez različitih tipova afera. Ja mislim da se benefiti EU fondova ipak vide", tvrdi Erlić.

Priznaje da je dosta online, ne može se zamisliti bez tableta i mobitela. Brine li ga zato kome šalje poruke?

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković i novoizabrani ministri Održana sjednica Sabora Plenković nakon napada HDZ-ovke na Peović: "Majdu znam dobro. Učinila je grešku, molim da se ispriča"

"A prođe mi kroz glavu, naravno da mi prođe. Sad je došlo neko vrijeme u kojem moraš izrazito paziti po tom pitanju. Nastojim da mi to ne utječe na psihu na način da ne mogu normlano funkcionirati", priznao je ministar.

Osim Zagrebom, Erlić i Hrvoje Krešić prošetali su se i Zadrom. To je grad koji ga je oblikovao u privatnom, ali i profesionalnom smislu.

Pročitajte i ovo Šime Erlić - 4 NOVI MINISTAR Šime Erlić: U HDZ je ušao s 18, postao predsjednik zadarskog ogranka, a u napredovanju ga nisu ugrozile očeva afera ni ona političkoga mentora

"S Božidarom Kalmetom surađujem dugi niz godina. On je političar koji ima puno iskutva i od kojeg se može puno naučiti, a i puno je učinio za Zadar", rekao je Erlić.

O njegovoj strasti za crtanjem kao i najvećoj ljubavi doznajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene