Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ni članovi stranke ne glasuju za njih'

Ostojić: Čeka me teška borba s Karamarkom, jedva čekam sučeljavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Devetoj izbornoj jedinici sučelit će se Ranko Ostojić i Tomislav Karamarko.

Pred nekima ljetni praznici, a pred drugima politička borba. Među ovim drugima je i Ranko Ostojić koji će na predstojećim prijevremenim parlamentarnim izborima snage u devetoj izbornoj jedinici odmjeriti s nikim drugim, nego s Tomislavom Karamarkom. I sam tvrdi kako će to biti teška borba budući da se radi o izbornoj jedinici koja je tradicionalno utvrda HDZ-a.

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Andrej Plenković Gong analizirao HDZ botovima napada oporbu i građane: "Takvim se metodama koristio i Aleksandar Vučić"

'Dragi moji frendovi i frendice. Svi na fejsu. Želim vam ugodne odmore i da lijepo iskoristite ljetne praznike. Mene čeka teška i neizvjesna borba sa Tomislavom Karamarkom u 9. izbornoj jedinici. Da vas podsjetim. On je jednoglasno izabran s 90 tisuća glasova potpore kao jedini kandidat na izborima za predsjednika HDZ-a. Bit će teško, pogotovo što Darko Milinović koji je bio uz Karamarka, ali i svakog prije kasnije samo u ličko-senjskoj tvrdi da ima 10 tisuća članova, a da u 9 izbornoj ima 50 tisuća članova HDZ-a. Pa tko ih može pobijediti. Ipak, rezultati izbora daju pravu sliku. Ni članovi HDZ-a ne glasaju za njih, a kamoli članovi obitelji. Ipak jedva čekam sučeljavanje. Hoće li poslat Karamarka ili nekog drugog. Sve u svemu, nešto u matematici ne štima. Milinovićevoj naravno', napisao je Ostojić noćas na svom Facebook profilu.

Inače, Ranko Ostojić je jučer, gostujući u Dnevniku Nove TV govorio o predizbornoj strategiji SDP-a te je rekao kako, što se izbornih listi tiče, nema potrebe za promjenama, ali kako isto tako ništa ne želi prejudicirati.

'SDP uvijek kad je ulazio u koaliciju, ulazio je sa svima koji su naši partneri. Nitko u političkoj utakmici koja se događala nije doživio da ga je SDP pojeo. Naravno da svatko može ići samostalno, međutim mi smo snagu pokazali zajedno i nadam se da će tako biti i ubuduće', rekao je Ostojić govoreći i koaliciji i partnerstvima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene