Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Siguran u pobjedu

Ostojić: Očekujem da Bandić ispuni obećanje i da se pojavi na sučeljavanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika i ministar zdravlja Rajko Ostojić istaknuo je danas da u drugom izbornom krugu očekuje pobjedu te je odbacio medijska nagađanja da bi mogao napustiti Vladu u slučaju njezine rekonstrukcije.

Svašta se priča i piše, odgovorio je Ostojić na pitanje novinara kako komentira nagađanja u medijima da bi mogao 'napustiti Vladu u okviru njezine rekonstrukcije' te je poručio da očekuje pobjedu na izborima za zagrebačkog gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drugi krug izbora Bandić pobijedio u Zagrebu, Ostojić priznao poraz Slika nije dostupna Apel stranačkim kolegama Mađerić HDZ-ovcima: Zar zaista vjerujete da će naši birači biti za Bandića?!

Kampanja nastavlja istim tempom, intenzivnim razgovorima s građanima, odgovorio je na pitanje kako namjerava smanjiti zaostatak za protukandidatom, dosadašnjim gradonačelnikom Milanom Bandićem. Ostojić je istaknuo kako očekuje demokratsko sučeljavanje.

'Očekujem da Bandić ispuni obećanje koje je dao da će se pojaviti na sučeljavanju', rekao je Ostojić naglasivši kako je on osobno spreman u svako doba na demokratsko sučeljavanje i da od tog ne bježi.

>> Bandić: Šteta što trošimo novac i vrijeme za ovih dva posto

'To je nešto što je neophodno i postoji u svim demokracijama i obveza je prema građanima da se napokon vide programi', naglasio je Ostojić, dodavši da je Bandić u prvom krugu izbjegavao sučeljavanje.

Na pitanje je li predao izvješće o troškovima svoje izborne kampanje, s obzirom na to da je za to danas kranji rok, Ostojić je rekao da će to učiniti u roku i da su njegovi troškovi u potpunosti u skladu sa zakonom i da nema nikakvih repova.

Po njegovim riječima, postoje repovi iz Bandićeve kampanje za predsjednika države iz 2010. koje je potvrdio i GONG. Ostojić je rekao da se troškovi njegove kampanje zbrajaju i da će biti vidljivi na njegovoj internetskoj stranici te očekuje da će ukupno iznositi oko dva milijuna kuna.

Ostojić je to izjavio novinarima na Cvjetnom trgu gdje je došao podržati preventivu akciju ranog otkrivanja karcinom debelog crijeva u kojoj je, kako je rekao, proteklih nekoliko mjeseci i godina ostvaren značajan pomak te izrazio očekivanje da će joj se odazvati sve više građana.

Akciju je organizirala Udruga CRO-ILCO, obilježavajući 30. obljetnicu rada informirajući građane o ranom otkrivanju bolesti raka uz simboličnu prodaju perunika - hrvatskog nacionalnog cvijeta.  (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene