Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kampanja za drugi krug

Bandić: Šteta što trošimo novac i vrijeme za ovih dva posto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počela je kampanja za drugi krug. U četiri najveća grada - Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku kreće borba za gradonačelničke fotelje.

U drugom krugu izbora Milan Bandić očekuje koji postotak više glasova. Nakon trećeg lipnja, kazao je, politička podobnost i križaljke stranačkih šefova bit će prošlost. S kim će koalirati u skupštini i dalje ne otkriva.

>>
Gdje će se voditi najveće borbe u drugom krugu lokalnih izbora?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čestitao Bandiću Ostojić priznao poraz: S Bandićem će nam trebati jako, jako puno sreće Slika nije dostupna Nekoliko dana prije izbora Stotinjak SDP-ovaca okrenulo leđa stranci, najavili priklanjanje Bandiću

'Šteta što trošimo novce i vrijeme za ova dva posto u ova dva i tjedna ali to je demokracija kako god Zagrepčani odluče to će biti dobro. A Zagrepčane ne treba podcjenjivati', rekao je Bandić.

Rajko Ostojić poziva građane da izađu na izbore, a Milana Bandića na sučeljavanje.'Za tim žudi cijela Hrvatska i Zagreb, dakle dosta percepcije rada, skakanja, razmišljanja od danas do sutra. Posjednite nas kad god hoćete - večeras, sutra bilo gdje, bilo kad da sučelimo programe', kazao je Ostojić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene