Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrti dan potrage

Pronađeno tijelo na Biokovu, pretpostavlja se da je nestali češki turist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvrtog dana potrage na Biokovu HGSS javlja da su locirali tijelo za koje pretpostavljaju da bi mogao biti nestali češki turist.

Četvrti dan potrage na Biokovu HGSS javlja kako su pronašli tijelo za koje se pretpostavlja da je nestali češki turist.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

Tijelo je pronađeno visoko u planini u podnožju jedne litice, nekih kilometar i pol iznad sela Topići. Po svemu sudeći nesretni Čeh je skrenuo s puta i zalutao te vjerojatno pao.

>>Velika akcija na Biokovu: Posebni timovi u potrazi za nestalim Čehom

U potrazi za nestalim svakoga dana bilo je angažirano po 50-ak gorkih spašavatelja sa potražnim psima i svi raspoloživi resursi. Bio je uključen i helikopter i posada HRZ-a, koji je bio velika pomoć spasiocima, a uvjeti na terenu su zbog velikih vrućina i teškog terena bili izuzetno teški.

Područje potrage bilo je izuzetno veliko, a radi se o lavirintu litica, kanjona i nepreglednog prostora što je otežavalo potragu. Na ovom području i do sada je bilo fatalnih nesreća, i uvjek u pravilu se radilo o ljudima koji su se sami uputili u planinu. Nakon očevida HGSS-ovce još očekuje i težak transport tijela u dolinu, prenodi HGSS.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene