Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Promet na glavnim cestovnim pravcima koji vode od mora prema unutrašnjosti i obrnuto je oslabio, pa nema kolona ispred tunela Sveti Rok i Mala Kapela na autocesti A 1 Zagreb-Split, izvijestio je HAK u 16 sati.


Kod naplatnih postaja Lučko nema čekanja.

Vezani članci Vozački ispit TEST: Provjerite biste li položili vozački ispit ili je bolje da se klonite ceste Gužva na ulazu u Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) Počeo najudarniji turistički vikend, naoružajte se strpljenjem. Evo kada je i kojim putem najbolje krenuti put mora

Kolnici su mjestimice mokri i skliski na cestama u Lici i Slavoniji, pa HAK moli vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog pojačanog priljeva teretnih vozila koja idu prema graničnom prijelazu Macelj, prometna policija ih isključuje od 34. do 37. kilometra na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, te se na tom dijelu autoceste vozi jednim trakom.

Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase veće od 7,5 tona vrijedi danas, 30. srpnja, do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na autocestama zabrana ne vrijedi.

Povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila na granični prijelazima Stara Gradiška i Županja. Na ostalim prijelazima promet je uglavnom rijedak.

Trajekti plove prema redu plovidbe.