Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirali roditelji

Pročitajte Karamarkovu ispriku zbog izjave o 'autističnoj Vladi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnjom izjavom Tomislav Karamarko uvrijedio je roditelje djece oboljele od autizma.

Govoreći o vladajućoj koaliciji čelnik HDZ-a je rekao, citiramo, 'Ova se Vlada ponaša autistično, ne zanima ih ničije mišljenje i mi ćemo nakon ulaska Hrvatske u EU tražiti prijevremene parlamentarne izbore'.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

Roditelji djece oboljele od autizma, zahtijevaju ispriku, a Karamarko ju je uputio putem Facebooka.

'Političari često koriste termine u koje se ne razumiju, molim gospodina Karamarka da se ispriča iskreno putem medija. Isprika putem Facebook stranice za nas roditelje i djecu je uvažavajuća, ali nije dovoljna. Ono što je gospodin Karamarko rekao vrijeđa mene osobno kao roditelja djeteta s autizmom, a vrijeđa i sve ostale roditelje', izjavila je Vesna Golemac, majka dječaka oboljelog od autizma.

'Dragi prijatelji, iskreno mi je žao zbog moje neprimjerene izjave. Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti ili se rugati ljudima i djecom oboljelima od autizma. Ispričavam se vama, vašim obiteljima i svima koji boluju od autizma. Molim da prihvatite moju ispriku', napisao je Karamarko na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene